Wedding


Je bruiloft is 1 van de meest memorabele dagen ­van je leven en je bruidskapsel is dan ook zeker een zeer ­belangrijk aspect van deze dag. U wilt er op uw best uit zien en ook make up speelt daarbij een grote rol. Doordat Saskia zich in bruidskapsels heeft gespecialiseerd en jarenlange ervaring heeft opgedaan is het vinden en maken van het juiste bruidskapsel geen punt.

Het kapsel wordt helemaal aangepast op je jurk en op het bloemstuk en eventueel het vervoer. Daarbij wordt ook de make-up zorgvuldig uit gekozen. Als je een afspraak hebt gemaakt bij ons is het handig om eventuele sieraden, sluier, hoed e.d. mee te brengen zodat samen met de accessoires het perfect kapsel kan worden gecreëerd.

Je wordt in de WISH hairspa helemaal in de watten gelegd zodat je uitgerust en zorgeloos van je dag kunt genieten. Over je haar en make-up hoef je jezelf  geen zorgen te maken. Ook is er de mogelijkheid om je bruidskapsel en make-up aan huis te laten verzorgen.

Prijzen op aanvraag.

Close

Queen for a day

Op één van de meest memorable dagen uit uw leven! U wilt er op uw best uit zien en ook make up speelt daarbij een grote rol.

Neem contact op
Onze salon
Van de Poelstraat 3A
5761 BW BAKEL
Blijf op de hoogte

Neem contact op

    Plan een afspraak

    Close


      Tel. 0492 - 34 52 03