Hairextensions


Wat zijn Great Lengths Hairextensions?

Great Lengths hairextensions zijn strengen/plukjes haar welke voorzien zijn van een bonding van keratine. Keratine is een natuurlijke bouwstof van het haar. De hairextensions worden voor 100% gemaakt van menselijk haar. Hierdoor hebben de extensions een superieure kwaliteit omdat het haar de originele haarschubben nog heeft. Deze worden zeer zorgvuldig behandeld om de extensions zo gezond mogelijk te laten zijn. Hairextensions met haarschubben zijn namelijk veel beter voor het eigen haar dan hairextensions zonder haarschubben of met beschadigde haarschubben.

Herkomst van Great Lengths hairextensions

De haren worden, vanwege geloofsovertuiging, geofferd door vrouwen in India waarna de tempels dit haar selecteren en verkopen aan Great Lengths. Great Lengths heeft een aantal vaste tempels waar zij het haar van koopt. Haar van Indiase vrouwen lijkt het meest op het haar van de Westerse vrouw. Daarnaast gebruiken de vrouwen in India nauwelijks haarproducten waardoor de haren bijna ongeschonden zijn. Deze haren zijn niet aangetast door jarenlang gebruik van haarverzorgingsproducten of stylingproducten.

Waarom zou je kiezen voor Great Lengths Hairextensions?

Er zijn drie redenen waarom u zou moeten kiezen voor de hairextensions van Great Lengths: kwaliteit, kwaliteit en kwaliteit. De hairextensions zijn gewoon het beste voor uw eigen haar. Hairextensions van Great Lengths zullen geen schade toebrengen aan uw eigen haarbos. De kwaliteit zit niet alleen in de hairextensions maar ook in het aanbrengen van deze extensions. Alleen door Great Lengths getrainde kappers mogen deze hairextensions zetten. Hiermee zorgt Great Lengths ervoor dat alleen vakkundige en professionele kappers deze hairextensions mogen zetten. Verder zijn de extensions niet te koop bij groothandels of andere haarwinkels om zo de kwaliteit te bewaken.

Natuurlijk vallend haar

Doordat de hairextensions van Great Lengths de originele haarschubben nog hebben, gedragen de hairextensions zich ook zoals het eigen haar. Hierdoor vallen de Great Lengths extensions niet op in het kapsel; de extensions vermengen zich gemakkelijk.

Doordat de haarschubben de haren beschermen zal een Great Lengths Hairextension gedurende de draagtijd, perfect van kwaliteit blijven. Andere merken hairextensions zonder haarschubben of met beschadigde haarschubben zullen veel meer en beter verzorgd moeten worden. De haren zijn door de haarschubben ook beter in staat om verzorgingsproducten op te nemen en vast te houden. Hierdoor zult u veel meer genieten van probleemloze hairextensions en krijgt u een natuurlijk uitziend kapsel.

Wanneer kiest u voor Great Lengths Hairextensions?

Natuurlijk wil iedereen de beste kwaliteit, echter hangt daar wel een prijskaartje aan. Great Lengths Hairextensions kosten overal in Nederland hetzelfde aangezien zij vaste prijzen hanteert.

Heeft u het budget om hairextensions van Great Lengths te nemen, doe dit dan ook. U zult merken dat de kwaliteit echt beter is dan alle andere merken die er in de wereld worden aangeboden. Om de Great Lengths hairextensions makkelijker betaalbaar te kunnen maken voor onze klanten, kunt u kiezen voor het WISH hairextensions-abonnement. Met dit hairextensions-abonnement betaalt u in maandelijkse termijnen, heeft u volledige garantie op de hairextensions en kunt u toch met een kleiner maandelijks budget genieten van de beste hairextensions ter wereld.

Het verwijderen van Great Lengths Hairextensions

Als u hairextensions heeft laten zetten, moeten ze er na 3 of 4 maanden ook weer uit. Het verwijderen van Great Lengths Hairextensions dient op een zorgvuldige manier te gebeuren. Bij WISH Beauty & Lifestyle worden de extensions met een speciale verwijdertang met verwijdervloeistof verwijderd. Deze tang maakt samen met de vloeistof de bonding week waardoor de extensions makkelijk uit het haar glijden. Alleen op deze manier kunnen de hairextensions onschadelijk verwijderd worden. Hierdoor zal eventuele haarschade worden voorkomen.

Onze salon
Van de Poelstraat 3A
5761 BW BAKEL
Blijf op de hoogte

Neem contact op

    Plan een afspraak

    Close


      Tel. 0492 - 34 52 03