Make-up


WISH Beauty & Lifestyle maakt gebruik van Mineralogie. Waarom kiezen voor Minerale make-up?

Minerale make-up is vrij van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. Stoffen waar we steeds meer allergieën door zien ontstaan en waardoor het huidverouderingsproces juist gestimuleerd wordt. Minerale make-up is haast niet meer weg te denken uit het huidverbeteringsinstituut.Alle producten zijn hypoallergeen en zitten vol vitamine & mineralen. Elk product heeft een dubbele werking: verzorging van de huid met SPF en een make-up product. Met deze make-up lijn maken we mooie creaties van natuurlijk tot extravagant. Van klassiek tot catwalk. Deze producten zijn ook ideaal voor thuisgebruik.

Feestje, bruiloft of gewoon zomaar?

Heeft u een feestje of wilt u wel eens op een heel andere manier opgemaakt worden, dan is het mogelijk om bij WISH Beauty & Lifestyle een afspraak te maken voor een mooie natuurlijke make-up of juist voor iets gewaagdst.

Make up touch-up

Na een bezoek aan WISH Beauty & Lifestyle kunt u altijd vragen om een gratis make-up advies. U krijgt dan uitleg welke make-up en kleuren het mooist bij u zullen passen.

Onze salon
Van de Poelstraat 3A
5761 BW BAKEL
Blijf op de hoogte

Neem contact op

    Plan een afspraak

    Close


      Tel. 0492 - 34 52 03