Wedding


Uw bruiloft is 1 van de meest memorabele dagen ­van uw leven en uw bruidskapsel is dan ook zeker een zeer ­belangrijk aspect van deze dag. U wilt er op uw best uit zien en ook make up speelt daarbij een grote rol. Doordat Saskia (de eigenaresse) zich in bruidskapsels heeft gespecialiseerd en jarenlange ervaring heeft opgedaan is het vinden en maken van het juiste bruidskapsel geen punt.

Het kapsel wordt helemaal aan gepast op uw kleding, de kleding van uw toekomstige partner en op het bloemstuk en eventueel het vervoer. Daarbij wordt ook de make-up zorgvuldig uit gekozen. Als u een afspraak heeft gemaakt bij ons is het handig om eventuele sieraden, sluier, hoed e.d. mee te brengen zodat samen met de accessoires het perfect kapsel kan worden gecreëerd.

U wordt bij WISH Beauty & Lifestyle helemaal in de watten gelegd zodat u uitgerust en zorgeloos van u dag kunt genieten. over uw haar en make-up hoeft u zich in ieder geval dan geen zorgen meer te maken. Ook is het mogelijk om uw bruidskapsel en make-up aan huis te laten verzorgen.

Proefkapsel
(verschillende kapsels mogelijk)
Prijs op aanvraag
Bruidskapsel  

Prijs op aanvraag na proefkapsel


Gellak by OPI

Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op trouwdag of op je vakantie geen zorgen maken over je nagellak?

Ga dan voor GelColor by OPI!

  • Lang houdende kleur met intense hoogglans
  • Blijft 2 weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel)
  • Direct droog, dus geen beschadigingen
  • Zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden, ook ideaal op je teennagels
  • Uitgroei is gemakkelijk zelf bij te werken met OPI nagellak. Je kunt zelfs een andere nagellakkleur aanbrengen over GelColor
  • Is eenvoudig zelf te verwijderen met ExpertTouch Removal Wraps, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen

Wordt bliksemsnel aangebracht door onze GelColor by OPI specialist.

 

 

Close

Queen for a day

Op één van de meest memorable dagen uit uw leven! U wilt er op uw best uit zien en ook make up speelt daarbij een grote rol.

Neem contact op
Onze salon
Van de Poelstraat 3A
5761 BW BAKEL
Blijf op de hoogte

Neem contact op

Plan een afspraak

Close


Tel. 0492 - 34 52 03