Salon


Wish Beauty & Lifestyle staat voor innovatie, beleving en perfectie.
Wish richt zich sterk op de individuele mogelijkheden van haar klanten. Door oprechte interesse wordt er ruimschoots de tijd genomen te onderzoeken welke coupe, haarkleur en styling het beste past bij de lifestyle van de klant.

Een bezoek aan Wish is een ultieme beleving die staat garant voor top kwaliteit en feel good factor.

De kwaliteit van Wish is gegarandeerd doordat de teamleden vaktechnisch zeer goed zijn opgeleid tot lifestyle coach.

 

Teamleden worden geselecteerd op talent en passie. Daarnaast wordt zeer frequent getraind op trends en vaktechniek die nodig zijn voor de hoge eisen die bij Wish gesteld worden. “Wij zijn daardoor uitstekend in staat om het perfecte advies te geven waardoor de klant vol zelfvertrouwen de salon verlaat.

Maar het allerbelangrijkste is de oprechte interesse in alle klanten. Het advies wordt niet alleen gebaseerd op uiterlijke kenmerken zoals gezichtsvorm en huidtype, maar deze lifestyle coaches zijn ook geïnteresseerd in de hele lifestyle van die persoon.

Hierdoor wordt er voor elke klant een exclusieve look gecreëerd die geheel die perfect past bij de persoonlijkheid en lifestyle.

Close

Impressie salon

Bekijk hier een impressie van onze salon in hartje van Bakel. Ons team van specialisten staat hier dagelijks voor u klaar.

Openingstijden
Onze salon
Van de Poelstraat 3A
5761 BW BAKEL
Blijf op de hoogte

Neem contact op

    Plan een afspraak

    Close

      Tel. 0492 - 34 52 03